Magic the Gathering: Jumpstart - Booster Pack

Program Jumpstart sa líši od všetkého, čo Wizardi predtým urobili, takže tu je niekoľko kľúčových informácií, ktoré by ste mali vedieť o vydaní tohto produktu.

Každý Booster Jumpstart obsahuje 20 kariet. Všetkých 20 kariet sa zhoduje s témou a väčšina tém má viacero variácií - dosť na to, aby bolo možné vytvoriť 121 možných zoznamov 20 kariet v ktoromkoľvek danom balení. Témy siahajú od známych („Garruk“) po zvláštne („Doctor“) a dve témy sa niekedy spoja, aby vytvorili nepravdepodobný výsledok („Doktor Garruk“). Existujú dokonca aj špeciálne balíčky „Mythic Rare“, ktoré vôbec nemajú variácie. Každý Booster obsahuje 20 kariet zameraných na tému. Téma, ktorú obsahuje každý Booster pack, je náhodná, ale každá z tematických 20 kariet bude zapečatená v balení a označená štítkom.

Vezmite dva Boostre, zamiešajte ich dohromady a ste pripravení hrať.

Jumpstart je nabitý reprintami - takmer 500! Jumpstart predstavuje do hry 37 nových kariet, ktoré NEBUDÚ legálne na formátoch Standard, Pioneer alebo Modern. Sú legálne vo formátoch Legacy, Vintage a Commander. Každé balenie obsahuje jeden Basic Land s Artom, ktorý zodpovedá téme balenia. Niekoľko z nich využíva tematicky vhodné Basic Landy zo sady Core Set 21, ale väčšina z nich používa úplne nové tematické umelecké arty vytvorené pre program Jumpstart.
 

Počet kariet v Boostri: 20

Jazyk: Anglický

€5.99

Watchdog
Out of stock  
LanguageEnglish
-- no variants --