Magic the Gathering TCG: Murders at Karlov Manor Play Booster

Čo sú to Play Boosters?
Play Boosters sú tým najlepším, čo ponúkajú Draft a Set Boosters, skombinované do jedného dokonalého produktu, vhodného pre hráčov limitovaného Magicu, ako sú booster drafty a sealed decky, aj pre vášnivých zberateľov, ktorí radi otvárajú booster balíčky.

Doteraz, pred vydaním Murders at Karlov Manor, ste si pri zbieraní nových kariet mohli vybrať medzi draft, set alebo collector boostrami. Collector boostery zostávajú nezmenené a stále ide o booster pre špeciálne fólie, špeciálne hrany a exkluzivity. Draft a Set boostery zmiznú a nahradia ich Play boostery. Play boostery boli špeciálne vyvinuté s ohľadom na draftové boostery a sealed decky, ale aj ripping boostery zostávajú vzrušujúce až do poslednej karty vďaka zvýšenej šanci na showcase karty a rares alebo mythic rares!

Hrajte s tým najlepším z oboch svetov s novými boostrami Play!

Zloženie Play boosterov
Booster Play obsahuje 15 kariet Magic: the Gathering z Murders at Karlov Manor.

Zloženie hracieho boosteru je nasledovné:
- 6 až 9 spoločných
- 3 až 5 uncommons
- 1 až 4 rares alebo mythic rares
- 1 základná krajina
- Vždy jedna foilová karta
- 1 umelecká karta, žetón alebo reklamná karta

V play boosteri vždy dostanete aspoň jednu vzácnu a vždy jednu foilovú kartu. Okrem toho v každom siedmom boosteri nenájdete raritu, ale mýtickú raritu! V jednom z ôsmich boostrov nájdete namiesto obyčajnej karty kartu zo seznamu The List* alebo Special Guest. Okrem toho play boostery obsahujú dva sloty na divoké karty, jednu foilovú a jednu nefoilovú. Karty v slote pre divoké karty môžu mať ľubovoľnú vzácnosť, od obyčajných až po mýtické vzácne.

 

€4.49

Buy now
29 pieces available  
LanguageEnglish
-- no variants --