Magic the Gathering TCG: Murders at Karlov Manor Collector Booster

Rozširujúci balíček ktorý poteší každého zberateľa Magic the Gathering – Murders of Karlov Manor Collector booster. V každom balíčku nájdete 15 kariet.

Významná vražda v metropole Ravnica si vyžaduje najlepších detektívov v Magic: the Gathering! Spolupracujte s Kayou, Kellanom a Alquistom Proftom (z Ravnickej vyšetrovacej agentúry pre mágiu), aby ste zabránili ďalším obetiam a vypátrali páchateľa. Hľadajte stopy na mieste činu, preskúmajte vražednú zbraň a vypočúvajte podozrivých. Prenasleduje Ravnicu sériový vrah, alebo ide o temné sprisahanie...? Ak sa chcete dozvedieť viac, môžete si prečítať samostatný článok Murders at Karlov Manor - základné informácie.

Collector booster je limitovaná edícia boosterov plná krásnych prémiových kariet pre zberateľov! Collector boostery obsahujú jedinečné karty s extended artom, karty so špeciálnymi rámčekmi (bez okrajov, so špeciálnymi hosťami alebo s vitrínou) a mnoho rôznych foilov vrátane veľmi špeciálnych a vzácnych sériových foilových kariet! Súčasťou je aj jedinečný foilový žetón.

Collector Booster z hry Murders of Karlov Manor obsahuje 15 kariet Magic:the Gathering vrátane:
- 5 rares alebo mythic rare
- 3-5 uncommons
- 4-6 commons
- 1 full-art základnú landu.
- 1 foilový obojstranný žetón
- 10-12 foilových kariet v boosteri!

Vhodné pre: začiatočníkov, pokročilých a skúsených hráčov.

Karty sú v angličtine.

€21.99

Buy now
11 pieces available  
LanguageEnglish
-- no variants --