Magic the Gathering: Ravnica - Cluedo Edition

Ravnica: Cluedo Edition ponúka nový spôsob hry Magic pre viacerých hráčov. Ide o variant Magic: The Gathering s príchuťou Clue ovplyvneným mechanikami, ktoré navrhol Magic R&D tým.

Wizards of the Coast sa spojili s Cluedom, aby oslávili 75. výročie hry Cluedo. Prepracované verzie neslávne známeho hereckého obsadenia sú začlenené do úplne nového zážitku „Whodunnit“, ktorý kombinuje detektívnu hru Cluedo, ktorá zbiera dôkazy, so strategickou hĺbkou Magic: The Gathering a prostredím Ravnica. Toto nie je reskin doskovej hry, ale je to nový spôsob hrania navrhnutý R&D týmom, ktorý spája základný koncept Clue s hraním Magic: The Gathering. Zahŕňa svieže dotlače a karty ale aj 30 úplne nových kariet. Tento herný zážitok je samostatný, so všetkým, čo potrebujete v krabici. Nájdete tu ikonických podozrivých Cluedo, miestnosti a zbrane, ktoré sú zastúpené v zážitku pripravenom na hranie. Chyťte 2 Boostre, zamiešajte ich dohromady a začnite pátrať! S 8 Boostrami pripravenými na hranie (každý obsahuje 1 novú Rare kartu) je Ravnica: Clue Edition ideálna pre 3–4 hráčov, ale dobre sa hrá aj vo dvojici.

Boostre sú výberom 8 z 20 možných polovičných balíčkov (2 pre každú Ravnickú Guildu). V polovičných Boostroch je 20 nových Rare kariet a 10 nových Uncommon kariet. Zvyšné karty sú reprinty zo starších edícií Ravnica.

Produkt pozostáva z:
8 Boostrov Ravnica: Cluedo Edition, z ktorých každý obsahuje polovičný balíček v štýle Jumpstart
21 kariet s dôkazmi s postavami, zbraňami a miestnosťami inšpirovanými Clue(do)
4 Skryté informačné obrazovky
1 Evidenčný zápisník
1 Obálka spisu
1 Krabička na uloženie celého obsahu hry

Kartová hra je v Angličtine

€59.99

Buy now
Only 2 pieces left!  
LanguageEnglish
-- no variants --